Rendelés

A vásárlás a kosár használatával lehetséges,  vagy a rendelési adatok e-mailben történő elküldésével. Rendelés leadása telefonon is lehetőség van értékesítési asszisztenseinknél tel:  30 / 911-91-72


A megrendelések feldolgozása


A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9:00-14:00 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, várhatóan az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben E-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. A teljesítési határidő 3 nap. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben tartós készlethiány esetén. (Az átlagos szállítási idő a visszaigazolástól számított 1-2 munkanap).

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.