DNS REVO Bio-MezoRoller 4 in1 funkció!

DNS REVO  Bio-MezoRoller nagyszerű többfunkciós kozmetikai készülék!


1. Bio-MezoRoller tűs henger funkció " Tökéletes hatóanyag bejuttatás a bőrbe"

Az olyan makro-molekulákat, mint például a kollagén, hyaluronsav, placenta, és stb-t nem lehet könnyedén tudunk bejuttatni  a bőr mélyebb rétegébe, de a tűs henger  egyedülálló technológiának köszönhetően ezek a szépség összetevők közvetlenül és ténylegesen a bőr a belső rétegeibe juttathatók. Ez a módszer jelentősen javítja a makro molekuláris komponensek penetrációját. Kiválóan lehet alkalmazni az arc olyan különböző területein, mint például a szemek körül, az ajkak, a homlok és nyak.

A Bio-Mezoroller tűs henger felületét közel kétszáz hajszálvékony tű borítja. Arcbőr felületén görgetve, hatékony megoldást nyújthat hegek, ráncok, cellulit, tág pórusok, terhességi csíkok eltüntetésére.  Mindezt mellékhatások nélkül.

Hogyan ránctalanít: Az apró tűszúrások hatására biológiai aktivátorok termelődnek, mely által a bőr megfiatalodik, regenerálódik, továbbá a kollagén termelődés akár négyszeresére felfokozódik a tűs henger által. A kollagén az anyag, mely felelős bőrünk rugalmasságáért, és ez az anyag, mely az évek múlásával már nem elég hatékony a vízmegkötés funkciójával, ezért kezd el a bőr öregedni. A tűs henger által kivételesen felfokozódott kollagén termelés beindítja a bőr fiatalodását, a ráncok eltűnését és a bőrhibák regenerálódását. Pár hónap alatt, a tűs henger kezelés hatására képes a kollagén háló visszaépülni a bőrbe, mely a fiatal bőrre jellemző.

 

Használat: A kezelés abból áll, hogy a, fertőtlenített arcbőrön a hengert többször, akár 10-15-ször is átgörgetjük. A görgetés közben a tűs henger apró tűi rendkívül kis méretű sérüléseket ejtenek a bőrön. A mikro sérülések következtében beindul a bőr természetes regenerációs folyamata, ennek következtében a bőr kollagén termelése akár többszörösére is nőhet, ennek tulajdoníthatók a BioMezoroller-es kezelés pozitív hatásai.

Hatásos: A kollagén termelődésének a megnövekedése azzal jár, hogy a bőr rugalmasabb lesz, a megereszkedett bőr fiatalabbá válik, a ráncok halványodnak, eltűnhetnek. Az esetleg a bőrön levő hegek, májfoltok eltűnnek, halványodnak.

Fontos:A kezelést követően előfordulhatnak egészen apró véraláfutások, bőrpír. Ezek a tünetek néhány nap alatt megszűnnek. A kezelést követően legalább egy hétig nem tanácsos közvetlen napsugárzásnak kitenni a bőrt, tilos a szolárium. Tanácsos UV védelmet nyújtó krémmel bekenni néhány napon keresztül a kezelt felületet.

Ellenjavallat: A kezelést megelőző fél éven belüli erős kémiai hámlasztás, érzéstelenítő krémmel szembeni allergia,  különböző gyógyszerek pl. roacutan, vérhígító, illetve véralvadásgátló szerek, továbbá aszpirin és aszpirin tartalmú gyógyszerek szedésekor, cukorbetegség, aktív bőrfertőzés, gyulladt bőr, pattanás, ekcéma stb., herpesz,  anyajegy,  krónikus bőrbetegség, véralvadási problémák, rosszindulatú bőrelváltozások,, aktív akne,  ekcéma, arcpír (Rosacea),  pikkelysömör,  komoly solar keratosis (tartós napfényhatásra kialakuló, érdes tapintatú, elmosódott szélű foltok), kiemelkedő anyajegy, szemölcs,  keloid képződésre való hajlam,  terhesség és szoptatás

Figyelem: Fontos és érdemes a BioMezoroller-es kezelés során a tűs henger használatát a  masszázs-rezgő funkcióval ötvözni, valamint a galván hengeres kezeléssel folytatni. Ez annyit jelent, hogy a bőr számára kedvező hatóanyagokat a tűs henger által a bőrben létrehozott apró csatornákon keresztül a galvánáramos henger használatával szinte belekalapáljuk a bőrbe.

Így jelentősen javul a kezelés eredményessége, a hatás látványosabb. Fontos, hogy a kezelést végző személy a bőrtípust, a megoldandó problémát figyelembe véve a megfelelő hatóanyagokat válassza ki.

Eredmények:Már egy kezeléstől is várhatunk eredményt, de a teljes hatás eléréséhez akár 5-7 kezelés is szükséges lehet. A kezelések között minimum 1 hét szünetet kell tartani!

Gyártott és válaszható tű méretek:

1 hengeren 192 darab tű van:  

0,5mm

1,0mm

1,5mm 

2,0mm  méretekben.

 

Rendelése leadásakor kérjük adja meg a kívánt tűméretet!!

 

FONTOS:  Ezen tűs hengeres kezelés során (bizonyos tűméretnél) fájdalom, és minimális vérzés tapasztalható! 

Az eszközzel kizárólag higiéniai és fertőtlenítési szabályok betartásával végezhető kezelés!

 

 

2.Bio-Mezoroller 3 fokozatú masszázs-rezgő funkció" Kíméletesen hatékony kezelés "

 A masszázs-rezgés funkció gyorsítja a vér áramlását és javítja a bőr tápanyagfelvételét,fokozza a nyirokkeringést, így a bőr vízfelvevő képessége nő.

 

3. Bio-Mezoroller fénykibocsátó dióda, fototerápia funkció(LED) "Fényterápia a Bőrfiatalítás és Problémás bőr kezelés"


A színterápiás LED lámpák nagyon specifikus hullámhosszokon dolgoznak. Így a bőr öregedését, tompaságát, sötét foltjait, és az akne problémáját egyszerre kezelik. Minden egyes hullámhossz különböző mélységben hatol be. A LED fényterápia nem sérti a bőrt, nincs mellékhatása és nincs gyógyulási idő a kezelés után.

A Bio-Mezoroller 4 különböző típusú (vörös, kék, zöld, sárga LED diódával ) speciálisan felszerelt készülék. Különböző hullámhosszú kezelések, az adott bőrproblémák kezeléséhez.

 

A 470 nm hullámhosszon (± 10nm), Kék LED  az aktív akne kezeléshez. Megcélozza az Propionibacterium baktériumokat. Ez az antibakteriális funkció csökkenti a baktériumok számát és így hatékonyan csökkenti a gyulladást, javítja a bőr állapotát.

Ajánlás: Használja  Akne kezelésnél:    Retinol50 +AHA+ Vit. C, vagy Irisz Extract+AHA ampullákkal!

A 520 nm hullámhosszú (± 10nm), Zöld LED halványító bőr kezeléséhez. zöld LED fényterápia Hatékonyan csökkenti a melanint, és szabályozza a faggyúmirigyek működését

Ajánlás: Használja  folthalványító kezelésnél:  Skin Lightener,Raspberry extract  ampullákkal.   

 

Az 590 nm hullámhossz(± 10nm), Sárga LED fénye kiváló mikrokeringés fokozó hatással bír. Kiváló a pigmentfoltok halványítására, de egyben javul a bőr általános állapota is.

Ajánlás: Használja Skin Lightener, Retinol+AHA+ VitaminC, Írisz Extract ampullákkal!

A 640 nm hullámhosszú (± 10nm), Piros LED a ráncok és az öregedő bőr kezeléséhez. Piros LED fényterápia serkenti a kollagén termelést, miközben lassítja a kollagén lebomlását. A kollagén felelős a bőt rugalmasságáért és feszességéért, ami csökkenteti a finom vonalakat és ráncokat. Javítja a sérült bőrsejtek a gyógyulását.

Ajánlás: Használja Ginseng extract, CoenzymeQ10, Caviar complex, Fress-cell extract(nönényi őssejt kivonat), Beauty Treatment with Plantts ampullákkal, vagy Intenzív ránckezelésnél:Instant Beauty, Hyarulonic acid+ Edelweis extract, Royal Jelly, Collagen ampullákkal!

 

Bio-MezoRollereink  vegyes  színterápiával még rendelhetők a készlet erejéig!!!

 

4. Bio-Mezoroller galván henger funkció" Tökéletes hatóanyag bejuttatás a bőrbe"

 

A Bio-Mezoroller készülék rendkívül hatékony ráncok kezelésére, bőrfunkciók javítására, kozmetikai szerek hatásának fokozására. A kovalens galvánáram segítségével negatív és pozitív ionokra szétválóan kozmetikai hatóanyagokat juttathatunk be a bőr mélyebb rétegeibe. A lifting hatású kezelés serkenti a vérkeringést és az anyagcserét, simítja a bőrfelszínt, emellett feszesítően hat az arcizmokra. A kezelés során a tűs henger megnyitja a bőrfelszínt, majd a galvánáramos henger szinte belekalapálja a hatóanyagokat a bőrbe.

 Ajánlás: Használja Floritene Facelift szérum ampullákkal!                                                           

A Floritene Facelift termékek egyesítik a kifinomult technológiai összetevőket a válogatott természetes összetevőkkel, így kielégítve minden egészségügyi és szépség feltételt amire a bőrnek szüksége van!

Bio-MezoRoller

  • Cikkszám: Bio-MezoRoller
  • Elérhető: Raktáron
  • 14,900Ft