Most minden kedves MezoDess 4  készülék vásárlónak 5 db svájci szérum ampullát adunk ajándékba 4450Ft értékben!   


RENDELJE MEG MOST!


MezoDess 4  készülék kifinomult minőségű tű nélküli mezoterápiás készülék otthoni használatra.


Hatékony és hordozható!Hatóanyag bevitel a bõr legmélyébe! A MezoDess 4 hatékony és hordozható!


Ránc csökkentés, bõrmegújítás, problémás bõr kezelése pillanatok alatt MEZOTERÁPIÁVAL. Egy eljárás, mely forradalmasítja a kozmetikai arckezelés lehetõségeit! Világújdonság a kozmetikai kezelésekben. Mezoterápia tû nélkül!


- Nincs tûszúrás !


- Nincs fájdalom, nincsenek hetekig tartó bevérzések !


- Nincs többé ránc !


Tű nélküli mezoterápia


A Tü nélküli mezoterápia egyediségét jellemzi, hogy nem csak a mélyebb kötőszöveti régióba segíti bejuttatni a bőrre felkent hatóanyagokat, hanem fokozza a sejtközötti (transzcelluláris és az intercelluláris) anyagvándorlást is, valamint képes megnyitni a sejtmembránok protein és aquagén (aquaporin-2) csatornáit. Az értékes hatóanyagok így akadálytalanul bejuthatnak a sejt belsejébe, ahol beindítják a regeneráló, tápláló és felépítő funkciókat. Az elektroporézis végeredményben egy sejtszintű penetrációt hoz létre, amely által a hatóanyagok 6-12x nagyobb mértékben hasznosulnak a bőr mélyebb rétegeiben is, mint egy hagyományos lokális kezelés során (pakolás, maszk, kézi masszázs, stb.).


A tű nélküli mezoterápia, vagyis az elektroporáció során a hatóanyagok változatlan formában juthatnak be a bőr mélyebb rétegeibe egészen a sejtmagig.


Nagy elõnye még ennek az eljárásnak, hogy gyakorlatilag veszélytelen.


A mezoterápia gyors, szinte teljesen fájdalommentes, eredményessége pár alkalom után látványosan megmutatkozik. A kezelésnek nincs gyógyulási ideje, esetenként bõrpirosság elõfordulhat, amely 24 órán belül teljesen elmúlik.


 A mezoterápiás kezelés előnyei:


-  Maximális hatékonyság. A kezelés során alkalmazott anyagok a közvetlen felhasználás     


   helyén fejtik ki jótékony hatásukat, hatóanyag veszteség nélkül.


-  Személyre szabott kezelés a maximális hatékonyság érdekében.


-  Nem igényel semmiféle előkezelést (ellentétben például a lézeres bőrfiatalító kezelésekkel),


   illetve utókezeléssel sem kell számolni. A terápia után bőrünk enyhén pirospozsgás lehet, de


   pár óra múlva nyomtalanul eltűnik.


-  Nem teszi fényérzékennyé a bőrt más bőrfiatalító módszerekkel ellentétben, épp ezért az év


   bármely szakában elvégezhető.


-  Késleltethetjük, mellőzhetjük a plasztikai beavatkozásokat.


-  Nincs kockázata, szemben a műtétekkel, nem kell kompressziós kötést viselni és számolni az


   altatás veszélyeivel.


- Nincs gyógyulási idő, a páciens azonnal visszatérhet a munkájához!


- Bármilyen korban elvégezhető !


- Nem allergizál !


- Nincs pigment folt !


- Nincs többé szeborrea !


- Nincs akne !


- Nincs megereszkedett bõr !MezoDess4,  4 az 1-ben funkció a tökéletes szépségért!


                                       


1. Elektroporáció (EP)    


"Tökéletes hatóanyag bejuttatás a bőrbe" 

A MezoDess,  tű nélküli terápiát teszi lehetővé. Olyan nem-ionizált makro-molekulákat, mint például a kollagén, hialuronsav, placenta, és stb-t nem lehet könnyedén bejuttatni  a bőr mélyebb rétegébe. De a mezoDess egyedülálló "elektroporációs" technológiának köszönhetően ezek a szépség összetevők közvetlenül és ténylegesen a bőr a belső rétegeibe juttathatók. Ez az "Elektro-Ultra-Pulse" módszer jelentősen javítja a makromolekuláris komponensek penetrációját, de teljesen nélkülöz egy  fájdalmas kezelést.


Kiválóan lehet alkalmazni az arc olyan különböző területeken, mint például a szemek körül, az ajkak, a homlok és nyak.2. Fénykibocsátó dióda fototerápia (LED)       


"Fényterápia a Bőrfiatalítás és Problémás bőr kezelés" 

 Speciális terápiás LED lámpák, amelyek külön, nagyon specifikus hullámhosszokon dolgoznak. Kizárólag a mezoDess sorozat az a megoldás,  amely a bőr öregedését, tompaságát, sötét foltjait, és az akne problémáját egyszerre kezeli. Minden egyes hullámhossz különböző mélységben hatol be, mélyebben, mint a lézer, de nem okozza a bőr károsodását. Ellentétben a lézer vagy IPL, LED fényterápiával MezoDess sorozat nem invazív és nem-termikus, így nem sért, nincs mellékhatása, és nincs gyógyulási idő a kezelés után.


A mezoDess, 4 különböző típusú (kék sárga lila és vörös LED diódával ) speciálisan felszerelt készülék. Különböző hullámhosszú kezelések, az adott bőrproblémák kezeléséhez. 

Mindkét LED világít a műveletek során: 


A 415 nm hullámhosszon (± 10nm), Kék LED  az aktív akne kezeléshez. Megcélozza azPropionibacterium baktériumokat. Ez az antibakteriális funkció csökkenti a baktériumok számát és így hatékonyan csökkenti a gyulladást, javítja a bőr állapotát.


 Az 590nm-es hullámhossz sárga fénye kiváló gyulladáscsökkentő hatással bír.Csökken a hegesedési hajlam, javul a bőr általános állapota.


A 620 nm hullámhosszú (± 10nm), Piros LED a ráncok és az öregedő bőr kezeléséhez. Piros LED fényterápia serkenti a kollagén termelést, miközben lassítja a kollagén lebomlását. A kollagén felelős a rugalmasságát és feszességét a bőr, ami csökkentette a finom vonalakat és ráncokat. Ez biztosítja a bőr feszességét és rugalmasságát, és javítja a sérült bőrsejtek a gyógyulását .


Ajánlás:


Használja   akne kezelésnél:   Retinol50 +AHA+ Vit. C, vagy Irisz Extract+AHA ampullákkal,      


       vagy a  ránckezelésnél:  tömény Instant Beauty ampullákkal!


 

A 700nm-es hullámhossz tartományban finom lila hullámokat bocsájt ki, ösztönözve a bőrszövetet, hogy a bőrszerkezetjavításához szükséges kollagént,elasztint és speciális enzimeket termeljenek.Bőrfeszesítő hatása mellett stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését. Nedvességfelszívő és nedvesség megkötő képesség javul. A bőr láthatóan megfiatalodik, regenerálódik.


 3. ELEKTROMOS izomstimuláció (EMS)    


"Bőr feszesítő, rugalmasságát fokozó kezelés" 

MezoDess egy speciális négypólusú impulzus rendszer. A négy elem között mikrohullámokat bocsájt ki, 90.000-szer másodpercenként (90 kHz). Ezek a gyengéd mikrohullámok mozgást generálnak az arcizmokban, úgy hogy álltaluk nagyobb rugalmasságot, és feszességet kapunk a bőrön.


 4. RÁDIÓFREKVENCIA - (RF)   


"Bőrfiatalítő kezelés" 

Az RF belső hőt generál, amint a jellegzetesen a villamos energia áramlása okoz az élő szövet elektromos ellenállása által. Ez aktiválja a bőrsejtek kollagén rostjait összehúzódásra késztet, és serkenti a kollagén látható reprodukcióját, amelynek eredményeként a bőrfeszesítő, emelő és fiatalító hatás azonnal érezhető.


Mind a 4 funkció egy készülékben!


Tehnikai adatok:

Garancia 1 év.


Tápegység

AC 110V-240V, 7W

Frekvencia

 50/60Hz

Kimeneti frekvencia

 90kHz

LED Hullámhossz

: Kék 415nm (± 10nm), Sárga 590nm (± 10nm), Lila 700nm (± 10nm),Vörös 630 nm (± 10nm)

Súlya

93g

Dimenzió

 160mm x 35mm x 32mm

Színes

 Pearl White,

Kiegészítők

AC adapter


Össz súly:0,98kg


A garancia a kiegészítőkre (töltő, akkumulátor) nem vonatkozik!!


MezoDess 4

  • Cikkszám: MezoDess4
  • Elérhető: Raktáron
  • 38,500Ft