• HydrosonicDess

AKCIÓ!!!  A készlet erejéig!!


Magas minőségű hydroabráziós aztali hámlasztó készülék.


Rendkívül kíméletes, mégis hatékony!


Az ultrahangos bőrradír a legfantasztikusabb választás a bőrtisztításra, és bőrápolásra egyaránt.Mindenki esetében bizonyíthatóak a bőrre gyakorolt hosszabb ideig tartó, kiemelkedően jótékony hatásai különösen az arc kezelésében. A hydroabráziós ultrahang  olyan tartományban működik mely másodpercenként 24.000Hz-40 000kHz-es rezgést hoz létre.Eltávolítható, megsemmisíthető a pigmentáció, az elhalt hám, szennyeződés a bőrről. tágítja a pórusokat, üde fényűvé, rugalmassá teszi a bőrt.A kezelés célja, az elhalt hámsejtek eltávolítása, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése, ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.Lehetővé teszi még a különböző anyagok bevitelét a bőr pórusain keresztül. Kíméletes eljárás éppen az ultrahangot kísérő pozitív hatásoknak köszönhetően, hiszen megfelelő emulzióval, azonnali eredménnyel jár.Hámlaztáskor a kezelőfej ultrahangos vibrációt bocsát ki, másodpercenként több tízezer rezgést, így porlasztja a vizet. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikrorobbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szaru lemezkéket és a felületi szennyeződéseket a bőrfelszínről. Ezáltal tisztítják a pórusokat. Ez a kezelés csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik. A víz párolgása által hűsíti a bőr felületét, és az ultrahang-hatás mikro masszázst nyújt a bőrnek. Számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat.


 

A hydroabráziós készülékkel végzett kezelés alapvetően két részből áll:


-A rendkívül alapos és mélyre ható peelinget követően kerül sor a bőr hidratálására és táplálására.


-A kezelőfejet megfordítva a nemesacél „spatula” mintegy felfekszik a bőrfelszínre, így, azultrahang hatására lehetővé válik a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok bejuttatása a bőrmélyebb rétegeibe. Fokozódik a sejtmembrán áteresztő képessége, de ultrahang hatására abőr vízfelvevő képessége is jelentősen megnő. A besugárzott terület pH-értéke alkalikusirányba tolódik el. A gyulladásos bőrfelületeken ez gyógyhatású, ebben rejlik fájdalomcsillapító hatása is.


 

Hány kezelés ajánlott?A kezelés akár alkalmanként, akár kúraszerűen elvégezhető,de egy kezelés során alkalmazva is segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást.Kúraszerűen alkalmazva lehetőséget nyújt hiperkeratózis, seborrhoea, egyenetlen bőrfelszín eredményes kezelésére.Végeredmény: tiszta, homogén bőrfelszín, hidratált, optimális tapintású bőrstruktúra.


 Nem okoz érzékenységet?


A kezelés számos előnye közül egyik a gyengéd, ám rendkívül eredményes hatásmód. Az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrtípusok nem hámlaszthatók drasztikusan, pl. savakkal. Az ultrahang által keltett hullámok csak a hám elszarusodó rétegét távolítják el, emellett a vaporizált víz, nyugtatóan hat a bőrfelszínen. A víz szinte az egyetlen anyag, mely biztosan nem okoz allergiás reakciót, ezért a hydroabrzió a legbiztonságosabb, és bőrtípusnak megfelelően alkalmazható  módszer a bőrfunkciók javítására.A kezelés előnye még, hogy nincs elhúzódó vagy kései mellékhatás.


 

KONTRAINDIKÁCIÓK:


- pacemaker használata esetén,


- vérzés, vérzéshajlam esetén,


- lázas állapot,


- terhesség esetén,


- daganatos megbetegedések.
 FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK:


- seborrhoeás bőrök  kezelése


- sápadt, fakó, szártaz bőr kezelésére,


- laza, tónusát vesztett bőr kezelésére,


- napfény által károsodott bőr kezelésére(hiperkeratunizáció)


- nyak, dekoltázs kezelésére,


- javítja a bõr alatti mikrokeringést


 


Garancia 1 év.


 Tehnikai adatok:


Input Voltage

220V-240V, 50-60Hz

Frequency

 24-40kHz

Output Power

4.5W

Frequency modulation

3Hz/30Hz

Gross Weight

0.7 kg

Dimension

 220mm x 170mm x 50mm

Color

white 


 

 


HydrosonicDess

  • Cikkszám: HydrosonicDess
  • Elérhető: Raktáron
  • 27,500Ft