Gazdasági visszaesés tapasztalható a magyar gazdaságban már három egymást követő negyedév adatait vizsgálva, a korábbi egyenletes növekedés sajnos letért az ígéretes pályájáról. A visszaesést elsősorban a kiskereskedelem, az építőipar és meglepetésre az ipari termelés is megérezte. Jól teljesített azonban a szolgáltató szektor és az export.

Azon cégek, melyek a gyártás és a kereskedelem területén dolgoznak, most még komolyabban kell a gazdaságosságra fókuszálniuk, ezért erős kézzel kell tartani a gyeplőt a munkaerőt érintő témákban. Nem szabad hosszan elhúzódó munkaerő toborzási és felvételi folyamatokba bonyolódniuk, az üres állásokat minél előbb be kell tölteni, hogy termelni tudjanak. Itt értékelődik fel egy tapasztalt és megbízható állásközvetítő, aki hatékonyan tudja támogatni a termelő cég HR törekvéseket.

A munkaerő megtartása szempontjából is fontos, hogy a kiválasztásnál milyen elvek mentén történik a döntés, ennek mérlegelésében és a további lojalitást növelő eszközök bevetésében is segíthet egy jó HR partner.

Jóga gyerekeknek

2023.05.16.