Ami korábban szinte elképzelhetetlen volt, az tavaly valósággá vált, mégpedig, hogy a dolgozók jelentős része váltott irodai munkavégzésről otthoni munkára. 

A hatékony távmunka megoldások azért is nélkülözhetetlenek, mert időt és pénzt takarítanak meg a vállalkozások számára. Nem beszélve a biztonsági kockázatokról, amelyeket a távoli munkavégzés rejt magában és sok cég csak akkor szembesül vele, amikor már megtörténik a baj és adatvesztés, adathalászat áldozataivá válnak. 

A Kvazar.cloud full-service távmunka-csomagot biztosít kis- és közepes vállalkozások számára, ami azt jelenti, hogy nemcsak a szoftvereket biztosítják, hanem az informatikai bevezetésben, oktatásban, támogatásban is magas szintű szakmai segítséget tudnak nyújtani a minősített partnerhálózaton keresztül.

A Kvazar.cloud cégvezetője szerint a pandémia által okozott helyzet pozitív hozadéka az lehet, hogy az ideiglenesen bevezetett megoldások magasabb szintre emelik a cégek IT fejlettségét, és néhány jól működő gyakorlat hosszabb távon is beépül a cégek üzletmenetébe.”