Az álláskeresőknek és a munkába állóknak mindig érdemes előre tisztázni az anyagi és munkafeltételeket, hogy később ne alakuljanak ki félreértések. A munkaerő-kölcsönzésben tevékenykedő Jobtain Kft. 20 éve támogatja a dolgozni vágyók elhelyezkedését. Ügyfeleik rajtuk keresztül állnak foglalkoztatásban a szerződött vállalatokkal.

Az iroda teljes körű segítséget nyújt az adminisztráció terén és figyelemmel követi munkavállalói szakmai életútját. Az elmúlt évek során megannyi speciális eset felmerült már, koordinátoraik készséggel állnak minden probléma megoldásához.

A leggyakoribb, általánosságban felmerülő kérdések között szerepelnek a fizetés, pótlékok és előleg iránti érdeklődések. Továbbá sokakat érdekelnek a szálláslehetőséggel, műszakok részleteivel és bejárással kapcsolatos információk is. A Jobtain gyakori kérdések tárgykör alatt szedte össze a legfontosabb válaszokat, melyek honlapjukon olvashatóak. Bármely egyéb kérdésben telefonos, chat és email ügyfélszolgálatuk áll rendelkezésre.