A nemrégiben Amerikában debütált könyv már magyarul is elérhető. Az olvasók Donald Trump volt amerikai elnök a kormányzása alatt szerzett pozitív és negatív töltetű tettei mögé kaphatnak betekintést.

A „Túl sok és sosem elég – Avagy hogyan teremtette meg a családom a világ legveszélyesebb emberét” c. könyv Mary L. Trump tollából egy olyan szemszögből mutatja be a bukott elnök családi hátterét, amely válaszokat adhat a Trump-időszak történéseire. Az író, aki Donald unokahúga, szellemesen, humorral egybefűzve számol be a komorabb családi eseményekről, így egy könnyen emészthető életrajzi művet formált a könyvből. A tartalmában szerepet kap Donald családon belül elfoglalt pozíciója, az első feleségének modora és a nagyanyja betegsége is. A szerző bemutatja a család történetét, traumáit, a romlott kapcsolatokat és a családon belüli elhanyagoltságot is. Ezeket felhasználva ad magyarázatot a volt elnök személyiségzavarára.

A könyv megoldást nyújthat arra, amit már oly sok pszichológus kívánt feltárni Donald Trump gondolataiban, így Mary L. szókimondó stílusa hiánypótló lehet minden politika és pszichológia iránt érdeklődő számára.