A Learning Innovation az ország egyik legnagyobb, és legrégebben működő képzési központja, több mint 20 év szakmai tapasztalattal és magas szakmai háttérrel. A vállalkozás a 2001. évi CI. törvény szerint akkreditált, majd a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvénynek megfelelően 2014-től engedéllyel rendelkező felnőttképzési intézmény. 

A központban olyan engedélyezett képzések közül válogathatnak a tanulni vágyók, amelyekre nagy igény van az üzleti szférában. Ilyenek többek között az informatikai képzések, a vezetői készségfejlesztés, vagy a kommunikációs készségek fejlesztése. Az intézmény vezetője elkötelezett híve az élethosszig tartó tanulásnak, ami ma már szinte minden szakterületen elvárás, többek között a gyorsan változó piaci környezet miatt. 

A cégek számára konkrét igényekre szabott képzéseket is kínálnak. Ehhez először szükség van az igények, az előzetes tudásszint, illetve a képzési szükségletek felmérésére. Ennek ismeretében a megrendelővel közösen kialakítják a megfelelő képzési csomagot.