A Learning Innovation elszámolható képzések széles körét kínálja. A cég kínálatában olyan képzéseket találunk, amelyek teljes mértékben megfelelnek a 21. század követelményeinek, ugyanis viszonylag gyorsan megszerezhető, gyakorlatias, naprakész tudást kapnak a hallgatók. 

A képzések mindenki számára hasznosak, hiszen segíthetnek az elhelyezkedésben vagy a szakmai előmenetelben. Olyan piacképes tudást szerezhetnek a hallgatók, amellyel versenyképesebbek lehetnek a munkaerőpiacon, így megéri ’befektetni’ a képzésekbe.

Sokan egyetértenek abban, hogy ma már információs társadalomban élünk, amelyben a friss tudás értéke felbecsülhetetlen és nélkülözhetetlen. A sikeres cégek versenyelőnyének alapja a magasan képzett munkaerő, így a cégeknek is érdemes lehet megfinanszírozni a dolgozók szakképzését, hiszen ez jól megtérülő befektetés. Az elszámolható képzések nagy előnye, hogy a cégek a képzési költségeket elszámolhatják, így kevesebb pénzügyi terhet jelent a cégek számára a képzési költségek kifizetése.