A Jobtain az egyik legnagyobb hazai munkaerő-kölcsönző cégként nemzetközi nagyvállalatokkal áll kapcsolatban, amelyek egész évben és az ország egész területén, folyamatosan toboroznak új munkaerőt. 

Bőven tudsz tehát válogatni, ha állást keresel. Mivel Győr az ország egyik ipari központja, így a győri állások többsége a termeléshez, gyártáshoz kapcsolódik. De azért akadnak más lehetőségek is, például diákmunkák, alkalmi munkák is, és akár a vendéglátás területén is találni nyitott pozíciókat. Sok állásajánlatot azonnali kezdéssel hirdetnek meg, így akár rövid időn belül munkába tudsz állni. 

Az állásajánlatoknál érdemes arra is figyelni, milyen extra juttatásokat kínálnak. Sok cég például utazási költségtérítéssel vagy kedvezményes szálláslehetőséggel ösztönzi a jelentkezést, ami nagy előny lehet olyan esetben, ha túl messze laksz a munkahelytől. Hiszen az utazási költségtérítés vagy albérleti támogatás esetén nem kell rengeteg pénzt költened utazásra, albérletre, ha épp a lakóhelyedtől távol vállalsz munkát.