A szolgáltatást nyújtó cégek számára rendkívül fontos az ügyfeleik visszajelzése. Ideális működés mellett is mindig van hova fejlődni és javulni. A Jobtain Kft. elkötelezett a növekedés és előrehaladás mellett, így munkavállalói véleményét nemrég egy elégedettdési kérdőív formájában kérte ki. 

A Jobtain vélemények egybehangzóan kiemelték kollégáik informatív kommunikációját és segítőkészségét. A professzionalizmus mellett szimpatikus és kedves hozzáállásukat is díjazták. Nagyra értékelték az internetes jelentkezési lehetőség egyszerűségét és hogy számos hasznos információ található honlapjuk blogbejegyzéseiben. A minőségi munka és a maximális pontosság az anyagiakra is kiterjed. A külföldi munkavállalóknak pedig hatalmas segítség, hogy a cég kezeli az adminisztrációval és szállásoltatással járó ügyeket.

A külsős vélemények mindig rávilágítanak azokra a területekre is, ahol még van fejlődési lehetőség. A Jobtain tervei között szerepel az ügyintézés gyorsítása, illetve, hogy a dolgozni vágyók a munkalehetőségek még szélesebb spektrumából válogathassanak.