Habár egyre több alkalmazás, szoftver segíti a távoli munkavégzést, azért a távmunka nem csak abban különbözik a hagyományos munkavégzéstől, hogy használunk néhány videókonferencia alkalmazást vagy felhős megoldást, ahol elérhetjük a munkavégzéshez szükséges céges adatokat.

A távmunka ennél többről szól, nagyobb kihívást jelent ennél. Például szükség lehet a munkafolyamatok átalakítására, a szervezeti szabályzatok kidolgozására, amely reagál a megváltozott helyzetre. Fontos lehet még a foglalkoztatáshoz kapcsolódó dokumentumok létrehozására is, illetve figyelembe kell venni a megváltozott munkavégzéssel kapcsolatban felmerülő munkajogi, munkaügyi kérdéseket is.

A Learning Innovation felkészült szakértői képesek megfelelő választ adni hatékony távmunka tanácsadás keretében mindezekre a kérdésekre olyan cégek számára, amelyeknek valamilyen okból nehézséget jelent a távmunka bevezetése, vagy csak kérdésük van a távoli munkavégzéssel kapcsolatban felmerülő HR, jogi valamint szervezet fejlesztési teendőkkel kapcsolatban.