Ma már egyáltalán nem szokatlan, ha egy pályakezdő fiatal a tanulmányainak befejezése után egészen más területen kezd el dolgozni, mint a végzettsége. Hiszen sok esetben kiderül, hogy mégsem érdekli az a terület, amit elsőre választott.

Ilyenkor jöhet kapóra a felnőttképzés, amely új szakmák széles skáláját kínálja azoknak, akik úgy érzik más irányt kellene vennie a karrierüknek. A Learning Innovation a hazai felnőttképzési piac egyik elismert, stabil szereplőjeként számos képzést kínál, például pedagógus, szociális vagy éppen egészségügyi továbbképzések is szerepelnek a képzési palettán. A szervezet 20 éve tevékenykedik a piacon, és nemcsak a felnőttképzés területén, hanem a humán fejlesztés, a marketing, az innovációs fejlesztések és pályázatírás terén is komoly tapasztalattal rendelkeznek a munkatársai.

Aki karrierváltást fontolgat, érdemes körülnéznie a felnőttképzési kínálatban, mert biztosan fog olyan szakterületet találni, melyben szívesen elmélyedne és szívesen építene sikeres karriert az adott területen.