A KKV-k számára könnyen megtorpanhat a fejlődés, ha a cég elér egy bizonyos kritikus méretet. Ilyenkor egy szakértő szervezetfejlesztési tanácsadó cég segítségével kialakíthatóak a szükséges szervezeti, személyi, üzleti és jogi fejlesztési tervek, melyek segítségével a vállalkozás sikeresen továbbléphet, sőt támogatási forrásokat is igénybe vehet.

Egy ilyen komoly fejlesztési projekthez azonban jól jöhet a további segítség is, ezért hasznos lehet egy projektmenedzsment cég, aki vállalja a projekt lebonyolítását, elkészíti a szükséges státusz jelentéseket, költségvetés monitoringot, a kifizetési kérelmek elkészítését, elvégzi a kapcsolattartást a megvalósítást koordináló intézményekkel, de még a projektzárás lebonyolítását és a lezárult fejlesztések utánkövetését is.

Ezekben a tevékenységekben is otthon van a Learning Innovation Kft., mely IFKA minősített szakértőként támogatja a magyar vállalkozásokat többek között pályázatírás és projektmenedzselés, valamint Innovációs fejlesztések terén.