Aki dolgozott már valaha valamilyen projekten, jól tudja, hogy mennyire könnyen elcsúszhat a folyamat. Az erőforrások, a határidők, a csapatmunka hatékonysága mind-mind olyan tényezők, amelyek befolyásolják a végeredményt és sikerre vagy éppen kudarcra ítélheti a projektet.

A Learning Innovation egy komplex szolgáltatást kínáló szervezet, amely 20 éve tevékenykedik különböző területeken, mint például a felnőttképzés, marketing, szervezetfejlesztés vagy éppen a projekt menedzsment. Így ha velük dolgozunk, akkor nyugodtak lehetünk, hiszen a vállalkozás szakképzett munkatársai hasznos tanácsokat tudnak adni a projekt menedzsment területén.

A projekt elindulását gyakran egy pályázati folyamat előzi meg, amellyel biztosítani kívánják az anyagi erőforrásokat. Annak érdekében, hogy a pályázat sikeres projektté fejlődjön, a Learning Innovation a projekt teljes ideje alatt biztosítja a szükséges és az előírásoknak megfelelő monitoring tevékenységet. A vállalkozás ellátja a menedzsment és pénzügyi tanácsadási tevékenységet, elkészítik az előrehaladási jelentéseket és kifizetési kérelmeket és gondoskodnak a megvalósítást koordináló intézményekkel való kapcsolattartásról is.